Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit szoktok főzni ha vendégeke...

Mit szoktok főzni ha vendégeket vártok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 18:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy mennyien jönnek, de általában egy jó kis tepsis krumplival nem fogok mellé (krumpli, darált befűszerezett husi, paradicsom, bacon, főtt tojás, és még variálhatnánk). Desszertnek pedig muffin :)
2010. aug. 25. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:

rántott hús, krumplipüré, húsleves, somlói galuska.

nálam ez a kedvenc menű

de volt már milánói makaróni is, vagy fűszeres husi, töltött csirkecomb.

2010. aug. 25. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ilyesmiket szoktam csinálni: tyúkhúsleves (imádják), vagy halászlé, másodiknak ha halászlé van, akkor rántott hal tepsis krumplival vagy tört krumplival, ha húsleves, akkor töltött csirke-, vagy kacsacomb, vagy rúdfasírt főtt tojással és kolbásszal töltve, vagy stefánia vagdalt, vagy karaj kolbásszal töltve, vagy rántott husi tepsis krumplival, tört burgonyával, rizibizivel. Mellé sok savanyúságból választhatnak, pl. uborka, kovászolt uborka, ősszel savanyú káposzta, vegyes savanyú, ecetes gyöngyhagyma, stb. (kertes házunk van nagy kerttel)

Süti pedig általában rigó jancsi sajtos, sós és szezámmagos rúddal. Vagy ha nincs nagyon kedvem sütit sütni, akkor tiramisu vagy narancsos kávékrém babapiskótával.

Ennyi:)

2010. aug. 26. 14:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Thai tésztám sztár a baráti körben, de többször csináltam már gyros házi pitával, csülköt is szoktam sütni, de van, hogy rántott szelet sültkrumplival, jó időben meg a kertben grillezünk. Desszertnek nálunk a csoki fondant a nyerő vanília fagyival. Viszonylag gyorsan meg van, és elég nagy mennyiségben is el tudom készíteni!
2010. aug. 26. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!