Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szeretném megkínálni valamivel...

Szeretném megkínálni valamivel a vendégeket. Mi legyen az?

Figyelt kérdés
A kisfiam 3.szülinapjára torta evészetre meghívtunk vendégeket.De nem tudom őket úgy megvendégelni-vacsorára gondoltam-,hogy jó legyen.Kicsi a lakásunk,nincs annyi evőeszköz,anyagi okokból.De mégis szeretnék adni nekik valamit a tortán kívül de nem tudom,hogy mit.Van valakinek valami ötlete?
2011. ápr. 6. 11:09
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szendvicseket, melegszendvicset, pogácsát tudsz úgy kínálni, hogy ne kelljen hozzá tányér és evőeszköz, csak szalvéta kell, és egy fotelban ülve is kényelmesen fogyasztható.

Laktató, éhesek sem maradnak.

Egy színes, sokféle szendviccsel teli asztal látványa elég gusztusos. Uzsonnára tökéletes.

2011. ápr. 6. 11:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Adj nekik kukoricat,sos ropit,mogyorot,chipset,szoval olyan dolgokat amihez nem kell evoeszkoz.
2011. ápr. 6. 11:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm,a gyors válaszokat.
2011. ápr. 6. 11:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemájat kis darabokra vágsz, baconbe tekered (ha akarsz neki egy kis pikantériát, megkened mustárral), sózod, borsozod, majorannát szórsz rá, és 20-30 perc alatt átsütöd. Fogpiszkálóra szúrva is készítheted, így igazi partyfalat lesz, különleges, finom, laktató, de mégsem nagy valami. Nálunk sikert aratott.
2011. ápr. 6. 11:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Fasírtgolyók, fogpiszkálóval felszúrkálva zsemledarabokra vagy kenyérkékre. Dísznek mehet rá ubi, paprika stb...csak szalvéta kell hozzá, esetleg papírtányér.

(Amúgy retróként bedobhatod a híres, magyar zsíroskenyeret hagymával. Mindenki kétpofival fogja majd falni! Esetleg egy csomag rágót készíts ki poénból...)

2011. ápr. 6. 14:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Pár darab műanyag,vagy papírtálkát vehetsz,műanyag evőeszközökkel.Nem drága,és el lehet tenni másik alkalmakra is.Én is így szoktam.Zsúrkenyér bármilyen olcsóbb felvágottal,uborkával,reszelt sajttal,piros arannyal a tetején,ez a klasszikus szendvics mindig betalál.
2011. ápr. 6. 15:56
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket!
2011. ápr. 6. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:

PIZZA!

Egy jo pizzeriát kiválsztasz és rendelsz. Egyszerre hozzák ki, nem kell vele bajlódni (amugy is a vendegekkel foglalkozni kell, meg a kisfiad is rad lesz tapadva, mivel tele lesz a lakas, amihez nincs hozzászokva). A pizzat szeretik a felnottek, gyerekek, babák! Mesefigurás papírtányéron tokéletesen mutat a pizza :)

Mindenki annyit eszik, amennyi jól esik neki, így még mindig a torta lesz a kozéppontban.

Sok sikert!

2011. ápr. 7. 12:50
 9/10 anonim ***** válasza:

Az elozo vagyok:

Ne válalj magadra túl sokat, inkább élvezd a szulinapozást. Ne feledd ez a te unneped is! Csak lazíts és próbálj minnél tobbet lenni a fiaddal!

Ne túléld, élvezd a napot :)

2011. ápr. 7. 12:52
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi.Ez így igaz.
2011. ápr. 7. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!