Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vendégeket várok hétvégére,...

Vendégeket várok hétvégére, tudtok ajánlani valami egyszerű, de mégis mutatóst ételt?

Figyelt kérdés
Valami egytálnak örülnék legjobban, de bármilyen ötletet várok! A barátaimat ebédeltetem, tehát semmi nagy dologra nem kell gondolni, csak finom legyen. Köszönöm! :)
2011. jan. 26. 13:41
 1/10 anonim válasza:
100%
Hozzám holnap jönnek a barátaim és mi előre megbeszéltük mi legyen a menü. Igazából elöbb volt meg a kaja ötlet mint a megbeszélt vendégség. Nálunk Húsleves lesz chilis babbal :D
2011. jan. 26. 13:52
 2/10 anonim válasza:
100%

Szia!

Kár,hogy nem irtál semmit,hogy milyen irányban is segitsünk.Mi nagyon szeretjük a joghurtos citromos csirkét./jénaiba csirkehúst teszek,és ráöntök 2-3 doboz joghurtot amit minden féle füszerrel lehet izesiteni,só,bors,csilli,zöld füszerek és 1citrom leve.ezt betolom a sütöbe és egy óra mulva lehet enni,fött rizs vay tészta megy hozzá!

vagy rómi tálba hús,zöldségek,krumpli,be a sütöbe és mondjuk attól függ milyen hús 1,5-2 ra és kész a finom ebéd.

Vagy egy finom házi készitésü pizza ebédre is nagyon finom!!!Majd ird meg mit sikerült fözni a barátaidnak!

Jó munkát kívánok neked a konyhában!!!!

2011. jan. 26. 14:30
 3/10 anonim válasza:
rómi=római
2011. jan. 26. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

nagyon finom, a lisztezés az elején elhagyható, csak olajba gyorsan átsütöd fehéredésig, ja és tejszínt se raktam rá, mert feleslegesnek tartom.

rizskörettel tálalhatod :)

2011. jan. 26. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

[link]

ja és így kell az ananászosnak kinéznie, de amint látod bélszínnel is lehet.Azt még nem próbáltam

2011. jan. 26. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Füstölt kolbásszal dugott egybe karaj, lila párolt káposzta, szines rizi-bizi. Esetleg töltött dagadó, jó szines töltelékkel. Nagy tál zöld saláta. Esetleg disznótoros tál, szépen feldiszitve.
2011. jan. 26. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én legutóbb az ilyen alkalomra babgulyást csináltam, másodiknak buktát és kakaós csigát. Most szombaton a barátainknak sertéspöri lesz és fánk.
2011. jan. 26. 15:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Baráti körben egy jó adag pörkölt, vagy gulyásleves, esetleg babgulyás tökéletes. A pörkölthöz lehet főtt krumpli, jó kis savanyúság, és friss kenyér. Nem annyira pepecselős. Ami még egyszerű, az egybesült fasírt. Azt is összeállíthatod előző nap, aztán frissen sütöd, a többit meg készre főzheted, és csak átforralni kell, mikor megjönnek a vendégek. Na, meg a krumplit megfőzni.
2011. jan. 26. 15:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi lett a végén?
2011. jan. 31. 12:40
 10/10 A kérdező kommentje:
A citromos csirke nagyon megtetszett, úgyhogy elkezdtem valami gyümölcs-husi párosításban gondolkozni. Így végül almás-gyömbéres csirkemell készült párolt rizzsel. Sikere volt! :)
2011. jan. 31. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!