Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vendégeket várok hétvégére....

Vendégeket várok hétvégére. Az egyikről tudom, hogy Candida betegségben szenved. Mit készithetnék?

Figyelt kérdés
Milyen ételeket ehetnek ők? Igazából csak szendvicsekre és sütikre gondoltunk, de külön neki mit készithetnék??
2010. ápr. 15. 14:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Fehér kenyeret és lisztes dolgokat ők nem nagyon ehetnek, de pl. padlizsánkrémes barnakenyér jó lehet neki. Sütiben fogalmam sincs, ugye a cukor és szénhidrát jó táptalaj a candidának. Esetleg vásárolj különböző gyümölcsöket és készíts egy gyümölcskosarat, azt amúgy is szeretik az emberek és még egészséges is, ő pedig kiválaszthatja, milyen gyümölcs fér bele a diétájába.
2010. ápr. 15. 14:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát attól függ mennyire kemény a diétája. Mert pl. a sógornőm a candida-diéta első hónapjában még édesítőt sem ehetett. Illetve csak egy fajtát, a Steviát. A padlizsánkrém jó, ha szereti egyáltalán, és ha tök natúrra csinálod. Mert ha majonézt raksz bele, akkor már ugye nem jó, mert abban cukor is van, meg tojás is stb.

De én pl. nagyon finom padlizsánkrémet tudok, és olaj van benne, citrom, hagyma, fokhagyma, só, bors. Ezt anno még a sógornőm is megette. Már csak találnod kell valami olyat egy bioboltban, amire rá is kenheti.

Az első egyébként kb. jól írta. Se liszt, se cukor, se tejtermék. Szóval nehéz. Én a helyedben inkább vele beszélnék. Mondja meg mit ehet, te meg elkészíted.

2010. ápr. 15. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!