Sosem voltunk még a Balatonon, most foglaltunk Akalin egy olcsó szállást, de ahogy nézem a büfés és éttermes kínálatot majd rosszul leszek, hogy bármely étel átlag ára 4000 forint... :(
Eddig azt mondtam, hogy végre nyaralni megyünk és nem akarok egyáltalán főzni. De most elgondolkodtam... 4000 forintból csirkemellet vehetek gyári sült krumplival és mellé még salátát is tudnék venni.
Már gondolkoztam a hambin, az is viszonylag hamar megvan és mindenki szereti, nem jár sok mosogatással sem. Esetleg sült krumpli.
Ti miket szoktatok nyaraláskor készíteni?
Nem tudom, hogy lehet-e bográcsozni vagy grillezni, a faházban viszont van egy gáztűzhely.
Salátákat, lecsót, spagetti minden formáját, szendvicset, paradicsomlevest,lángost :) ezek gyorsan készen vannak!
2021. jún. 10. 19:13
2/41 anonim válasza:
Szinte semmit nem főzünk, a legtöbb kajarendelös cég kihozza a balatonra is a kaját, ezer ft körül van egy főétel, 600 egy leves, mi azt szoktuk enni.
2021. jún. 10. 19:25
3/41 anonim válasza:
Semmit. Legalább a nyaralás alatt szolgáljon már ki valaki, az év többi napján úgyis én szolgálok ki mindenkit a családban.
2021. jún. 10. 19:27
4/41 anonim válasza:
Nyaralaskor nyaralunk! Etteremben es bufekben eszunk. Nyaralunk! :)
2021. jún. 10. 19:30
5/41 anonim válasza:
Én a rántottánál bonyolultabbat nem szoktam csinálni. Nyaraláskor az ebédet sokszor nem is a szálláson töltjük, hanem strandon, vagy épp úton vagyunk a vhol. Szóval mi éttermezünk.
2021. jún. 10. 19:43
6/41 anonim válasza:
Nyaraláskor nyaralunk. Nem érdekel, hogy a "legolcsóbb" xar sültkrumpli és hal is 3500 ft. Sőt, egyáltalán nem nézem az árakat. Inkább nem megyek nyaralni, ha még ott is spórolnom kell.
2021. jún. 10. 19:44
7/41 anonim válasza:
Ha nyaralni akarok akkor eleve félpanziós ellátást is biztosító helyet keresek,főzni otthon is tudok.
2021. jún. 10. 19:48
8/41 A kérdező kommentje:
Sajnos nekünk nyaraláskor is sporolnunk kell :( mint írtam én szabolcsi nő vagyok de még sosem voltam a Balatonon.
Én sajnálom azt a 20 ezret/ nap egy ebédre. És a reggeli, vacsi, fagyi sehol sincs...
2021. jún. 10. 19:50
9/41 anonim válasza:
Ahogy írják itt többen is, semmit se főzz! Ha házimunkát akarsz végezni akár maradhattok otthon is!
2021. jún. 10. 19:51
10/41 anonim válasza:
Nyaraláskor nem fözök, hanem nyaralok! Ha ennyi sem fér bele, akkor fölösleges elmenni nyaralni, ugyanazt csinßalod, mint otthon, csak nem a megszokott konyhában!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!