Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főznétek napi 3-400...

Mit főznétek napi 3-400 forintból egy 3 fős családnak? 2 felnőtt egy kisgyerek.

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
100%

#56: szuper a listád!

El is teszem - elég sok kérdés alá be lehetne másolni.... Amikor siránkoznak, hogy nincs hová menni, hol találjon munkát (persze ha nem is akar, akkor hiába ajánlasz neki...)

2021. jún. 10. 09:55
 62/66 anonim ***** válasza:
23%

59: akinek gyereke van, nem veszélyeztetheti az étkeztetését.

NEm írta le a kérdező, hogy mit /milyen tartozást kellett haladéktalanul kifizetnie, de mindenképpen meg kellett volna próbálni haladékot (részletfizetést) kérni - mintsem a gyerek és saját maguk táplálkozását kockára tenni.

2021. jún. 10. 09:59
 63/66 anonim válasza:
100%

Drága! Ne szídd a kérdezőt! Sajna az én családomban is volt ilyen. Sokan mondják minek akkor gyerek..

Kérdem én, honnan a bánatból tudták hogy lesz ilyen a jövőben?

A szüleim elváltak 5 éves koromban, van egy bátyám és 2 öcsém. Kiskoromban anya a válás után cukorbeteg lett. Egy ideig minden rendben volt. Majd elköltöztünk egy helyre, mert osztva volt a lakás tulajdonjoga. Na de mind1. Szóval anya sokszor nem tudott eltartani minket egyedül, mert kedves fater nem fizetett semmit. Az albérletet meg fizetni kellett. Inkább ő éhezett hogy nekünk legyen és nálunk is be volt osztva a pénz. Most minden rendben, éljük kis világunk. Nem haltunk bele. Bátyámmal már dolgozunk.

18/l

2021. jún. 10. 18:45
 64/66 A kérdező kommentje:
62, a kérdező azért nem írta le, mert semmi közöd hozzá. Tippeket kértem és kaptam. Ha te csak a másik pénztárcájában turkálva tudsz ötleteket adni, görgess tovább. Mit képzelsz magadról, hogy ilyen magas lóról osztasz másokat úgy, hogy fogalmad sincs a körülményekről és nem is kérte tőled senki, hogy megítéld a helyzetet? Én anyagilag vagyok, te lelkileg, te jártál rosszabbul szerintem. A gyerek étkezését - ahogyan írtam is - megoldottam. Elegem van az ilyen 10-es IQ-jú igazságosztókból, felköphetsz, aláálhatsz.
2021. jún. 12. 18:28
 65/66 anonim ***** válasza:
100%

Ha van otthon liszt meg tojas csinalj hazilag tesztat.

Vagy vegyel zsomlet (20 ft/db) coopos virslivel

Tejbegriz esetleg

Krumpli

Rantott parizsi

Tojasleves/rantott leves zsemlevel vagy piritott kenyerkockaval

2021. jún. 13. 09:07
 66/66 anonim válasza:
Rakj mellé egy nullát
2022. ápr. 28. 10:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!