Mit főznétek napi 3-400 forintból egy 3 fős családnak? 2 felnőtt egy kisgyerek.
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 18:47
21/66 anonim válasza:
20 Olaj azért nem ártana a palacsinták kisütéséhez, igaz kevés kell belőle de akkor is kell, ha nem hiper szuper a palacsintasütő, különben leragad a tészta.
22/66 anonim válasza:
5: Vajból 10 dekát kapsz 300 Ft-ból...
Az nekem nagyon max. 2 étkezésre elfogy.
23/66 anonim válasza:
21-es vagyok.
Alap, hogy pl otthon süss kenyeret.
Nem kell túlbonyolítani, egyszerűen is megoldható. Kb. 140 ft-ból kijön egy kiló. Veszel hozzá valami legolcsóbb leggagyibb nagy kiszerelésű margarint, meg elmész a piacra, és kunyerálsz olcsón fonnyadt zöldséget. Legolcsóbb szendvics.
Éhenhalás ellen jó...
24/66 anonim válasza:
#24 Lol tiszta Rózsika néni feeling ez a dolog, mint aki egész életében nem dolgozik, csak kéreget és szomszédol. De szép kilátások, nagyon örülnék, ha margarinos fonnyadt zöldséges összeszáradt kenyérrel kéne nyugovóra térnem. XD
25/66 anonim válasza:
Konferenciák után rengeteg ételt kidobnak. Gyorséttermek is bizonyos idő alatt el nem kelt ételt ki kell dobjanak. Barátkozz ott össze valakivel.
26/66 anonim válasza:
#26 Fel lehet túrni a szemeteseket, meg igazából vannak ingyen konyhák is gondolom. Persze lopni is lehet ültetvényekből, én pl kiskoromban rengeteg kukoricát elcsórtam aztán megfőztük, a vasút mellett annyi volt, hogy soha nem vették észre, hogy hiány van. Nagyimék még küldtek is, hogy úgyis csak azt hiszik, hogy a gyerek játszik a kukoricásban.
27/66 anonim válasza:
Szoktak adni kóstolót is bizonyos helyeken, pofátlan módon oda kell dulakodni és felenni mindent, vagy belopakodni egy szülinapi zsúrra, vagy ilyesmi.
29/66 anonim válasza:
Jó lenne tudni, hogy mid van otthon? Miből lehet gazdálkodni?
30/66 A kérdező kommentje:
Budapestem élünk, tudtommal itt nincs kukoricás, nem is lopnánk. Olaj, liszt, cukor, száraztészta, pár szem krumpli, 4 csirkecomb, 6 tojás, egy fél pár kolbász van itthon. Emellé napi 3-400 Ft ételre 3 hétig. Nem tudom kitől kérhetnénk kölcsön.
2021. jún. 8. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!