Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főznétek napi 3-400...

Mit főznétek napi 3-400 forintból egy 3 fős családnak? 2 felnőtt egy kisgyerek.

Figyelt kérdés

2021. jún. 8. 18:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
73%
Legalább a gyerek ne éhezzen. Küldd el a számlaszámod..
2021. jún. 9. 21:38
 52/66 anonim ***** válasza:
73%

51: csak óvatosan....

Az NLC-n is volt (nem is egyszer) hasonló kunyerálás... Tömegével küldtek babakocsit, babaruhát, mindent az illetőenek - aztán valaki rálelt, hogy a neten árulja a kapott cuccokat...

Nettó csaló volt...

2021. jún. 9. 21:41
 53/66 A kérdező kommentje:
Én nem kunyeráltam senkitől semmit. A csalás feltételezését is kikérem magamnak. Hol kértem én pénzt, mutass rá 52-es! Én tanácsokat kértem, nem pénzt! 51, nagyon kedves vagy, sikerült kölcsönhöz jutnom, nem fog a gyerek éhezni (előbb adnám el a vesém mint hogy éhezzen, ezt elhiheted). De jó ember lehetsz.
2021. jún. 9. 22:17
 54/66 anonim ***** válasza:
76%

Budapesten csomó munka van, még 1-2 napos szutykok is. Menjetek el a munkaerőközvetítőkhöz! Pár napon belül lesz munka. Egyik cégnél 5 éve voltam, aztán most hívtak ki.a veresi paradicsomhoz az üvegházba... ennyire elkeseredettek a fizikai munkát igénylő helyek.

Pill, átmegyek gépre, ott van egy listám azt hiszem...:

2021. jún. 9. 22:51
 55/66 A kérdező kommentje:
54, nagyon kedves vagy, de van munkám (1,5). Kértem kölcsön, a gyerek nem fog éhezni. Nekünk pedig marad a tojásleves stb. amit itt felsoroltak és köszönöm is. Nem akartam én itt ilyen indulatokat elszabadítani, főleg nem magamra húzni, hogy csaló vagyok. Döbbenetes a társadalom állapota :(
2021. jún. 9. 23:01
 56/66 anonim ***** válasza:
100%

munkerős

Ezekből nagyon sok valamilyen specializált magasabb képesítésűeket kereső fejvadász. szűrd ki őket, és csak fizikait keress, ami egyszerű, „holnap kezdhetsz” típusú munkákat is ajánl

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

állásportálok

profession

facebook csoportok

jófogás állás

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

még volt egy másik listám, de abból folyamatosan raktam át máshova az oldalakat, csak nem tudom hova, szóval nem tudom teljessé tenni a listát. Ezeket még nem nagyon néztem át, pont azért maradtak meg egy listában, hogy visszavannak (aztán lett munkám...)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

amúgy eu csoporttal van viszonylag jó tapasztalatom, még diák koromból. WHC se xar. pannonworköt nem szeretem, de semminél ők is jobbak talán. más nem jut eszembe hirtelen, ahol lettem volna.

2021. jún. 9. 23:12
 57/66 anonim ***** válasza:
20%
Ha lenne munkád, akkor lenne pénzed. nincs pénzed, tehát nincs munkád. dolgozni pénzért szokás, tehát olyan helyet találj, ahol adnak pénzt!
2021. jún. 9. 23:13
 58/66 anonim ***** válasza:
100%

Néha lehetnek ilyen helyzetek -rosszabbak is- önhibájukon kívül.

Sokan tök jó dolgokat mondtak, és tényleg nem kért pénzt a kérdező.

2021. jún. 9. 23:17
 59/66 anonim ***** válasza:
67%

57es:

Szerinted az nem letezik, hogy van munkaja, de varatlan kiadas kozbejott amit KIKELL fizetni, ami elviszi az osszes konyhapenzt?! Plusz akar meg a tartalekokat is?! Akkor valahogy kikell huzni kov.fizuig te nagyon ertelmes!!

A magyar atlag orul ha netto 160-180at megkap, es esetleg havi 10et felretud tenni!

Nekunk hiaba volt 100.000ezer felreteve, es keresunk mindketten 200netto felett a parommal, olyan varatlan dolog jott kozbe, hogy mindne letezo forintunk elment, MINDEN meg a konyhapenz is, a providenttol SOS felvett osszeg is. Tegnap volt fizetes, aminek joresze a torlesztore, kolcson visszaadasra, tovabbi varatlan kiadasra ment el. Ergo, ott vagyunk, hogy ismet erosen sporolos honap lesz.

2021. jún. 10. 06:17
 60/66 anonim ***** válasza:
75%
Nemtudom miért alltak bele a kérdezőbe nem adományt kért csak tanácsokat :(
2021. jún. 10. 07:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!