Ez régebben is bevett taktika volt pörköltnél, vagy csak spórolós megoldás?
Figyelt kérdés
rendelünk egy vendéglőből egy ideje ebédmenüt. sajna azt kell tapasztaljam hogy a sertéshúsos dolgokat, pörkölt, tokány, bármilyen apróhús jellegűt hanyagolnunk kell, mert a húson rendszeresen rajta hagyják a kövér részeket. kérdezném hogy ez természetes valahol is, és így szeretik az emberek, csak azért vagyok finnyás mert a környezetemben mindig sovány húsból volt elkészítve? próbálok visszagondolni iskolai menzára, (idén leszek 31) de még ott sem rémlik ez. szóval természetes is lehet, vagy csak így spórolnak a mennyiséggel, mit gondoltok?2021. máj. 27. 21:50
21/23 A kérdező kommentje:
Azért a pofátlanságnak is van határa, ma kijött tarhonyás hús néven egy halom zsírban tocsogó tarhonya 2db(!) kocka hússal közte. ami ráadásul majdnem kemény alulkészült volt. még ha 650 ft volt akkor is. azt hiszem meg fogjuk szakítani velük a kapcsolatot, ilyen rabló bandát rég láttam.
2021. jún. 1. 11:36
22/23 anonim válasza:
21: nem is értelek.... Már az első nemtetsző étel után ezt kellett volna csinálnod...
23/23 A kérdező kommentje:
most jelenleg olyan helyzetben vagyunk hogy vidék, és ők szállítottak egyedül a környékről, azelőtt eljártunk egy környékbeli sulis menzára de még az is nagyságrendekkel jobb volt. igazából csak a semmi helyett valami megoldás, meg alacsonyabb árakkal operálnak, csak a szint van alul.
2021. jún. 1. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!