Milyen édesítőszermentes praktikákat ismertek?
Figyelt kérdés
Tehát cukor, méz, szárított gyümölcs, stb. mentes. Én amiket találtam:
mogyorókrém, étcsokis avokádó, almapüré, fahéj és vanília, szőlőlé.
2021. máj. 20. 21:50
11/15 A kérdező kommentje:
Én komolyan nem értem a problémát. Egyébként is, nem mindegy hogy én miért nem szeretnék édesítőszereket enni?
2021. máj. 21. 16:12
12/15 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem mindegy, mert vannak édesítőszerek amik ugyan szénhidrátok de nem glükóz meg fruktóz
13/15 A kérdező kommentje:
Én komolyan feladom. Nem akarok SEMMILYEN édesítőszert használni. A gyümölcslevet is szerettem volna, nem pedig édesíteni vele. És csak sima, finom desszerteket szeretnék, nem valami hű de édeseket. És a mogyorókrém, mandulakrém, gyümölcsös/diós péksütemények (édesítés nélkül), stb. tökéletesen megfelelnek édesítés nélkül is. Kb. egy nyers banán édességének megfelelő ízeket szeretnék kihozni.
2021. máj. 23. 09:07
14/15 anonim válasza:
Kérdező, ha adott mértékű édes ízt szeretnél elérni, de nem akarsz mesterséges édesítőszert használni, akkor adott mennyiségű cukor kell. A cukornál választhatsz, hogy ez most épp almapüréből vagy cukorból származzon, de ez már sokat nem oszt, nem szoroz semmilyen általam ismert egészségi szempontból. Lehet, hogy az almapüré egészségesebbnek tűnik, de lényeges különbség nincs. Ezért nem értem, hogy akkor most végülis mi a kérdés.
15/15 A kérdező kommentje:
Semmi. Nincs kérdés. Csak lapozzatok a következő kérdésre.
2021. máj. 23. 10:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!