Érezhetően másabb eredményt kapok a bevált pizzareceptünknél ha a lisztmennyiség felét sima fehér búzaliszt helyett duplanullás pizzaliszttel pótolom?
Figyelt kérdés
kezdésnek így szeretném "tesztelni", lehet észrevenni különbséget a végén, vagy kell-e valamire jobban odafigyelni elkészítésnél, vagy így felesben nem sok változás várható?2021. máj. 7. 17:23
1/3 anonim válasza:
Jelentős különbségre ne számíts, szinte ugyanaz a kettő.
2/3 anonim válasza:
BL55 és BL51
Túl nagy különbség nincsen... Esetleg szebben megkel a tészta...
3/3 anonim válasza:
Van olyan pizzeria ahol fele sima,fele rétes liszttel készítik.Jó az állaga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!