Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Érezhetően másabb eredményt...

Érezhetően másabb eredményt kapok a bevált pizzareceptünknél ha a lisztmennyiség felét sima fehér búzaliszt helyett duplanullás pizzaliszttel pótolom?

Figyelt kérdés
kezdésnek így szeretném "tesztelni", lehet észrevenni különbséget a végén, vagy kell-e valamire jobban odafigyelni elkészítésnél, vagy így felesben nem sok változás várható?
2021. máj. 7. 17:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelentős különbségre ne számíts, szinte ugyanaz a kettő.
2021. máj. 7. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

BL55 és BL51


Túl nagy különbség nincsen... Esetleg szebben megkel a tészta...

2021. máj. 7. 18:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
Van olyan pizzeria ahol fele sima,fele rétes liszttel készítik.Jó az állaga
2021. máj. 8. 07:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!