Egyszerű vacsiötletek?
Húú, nehéz ügy.
Én már elkezdtem rendelni menüt. Totál besokalltam 15 év háztartásvezetés után. Még így is a reggeli/vacsora mindig valamilyen meleg étel (tükörtojás, sült virsli, omlett, bundás kenyér....)
Nálatok nem opció a rendelés? Életem legjobb döntése volt. :D
Az a baj, hogy a főzés nemcsak abból áll, hogy felteszem a tűzhelyre, így számomra nincs olyan, hogy 1 óra alatt megvan.
Talán úgy lehet ezt kivitelezni, hogy az estédből vegyen csak el egy órát, hogy szétszedve a munkafolyamatokat megcsinálod előző este, aznap reggel. Pl. én szoktam bundás húsos palacsintát csinálni. Ahhoz a töltelék ugyanaz, mint a bolognaihoz, töltött, grillezett bagetthez, pizzafeltéthez. Így havi egyszer mindig csinálok egy jókora adagot 2 kg húsból. Kiporciózva rakom a fagyasztóba, és a fenti ételekhez a fele hozzávaló már készen van.
Így egyik héten csak tésztát kell hozzá főzni, vagy akármilyen zöldséget meg lehet vele tölteni (cukkini, padlizsán, krumpli...)
A másik héten lesz belőle a húsos palacsinta, amihez előző nap sütök palacsintát, azt meglehet enni édesen, a másik nap meg csak ki kell rántani.
A 3. héten jöhet a töltött, grillezett bagett, amihez kiszedem a bagettek belsejét, kapros tejföllel kikenem, aprított hagyma mehet rá, jöhet a ragu, tetejére reszelt sajt, aztán 10 perc grill.
A 4. héten pedig jöhet a pizza.
Én kb
Rizs
Köles
Hajdina
Bulgur
Lencse
Sárgaborsó
Bab
Vagy Valami random saláta
Kombót nyomom felváltva csak mindig máshogy elkészítve.
Tudok főzni csak sokszor nincs kedvem ezért mindig ipari mennyiségben csinálom , hogy legalább 3 napig elég legyen.
Én a rendelés alatt menüre gondoltam, nem az egyszeri kajákra.
Egy klassz olasz étteremből rendelek, isteni a kaja, nem a menzaízű, egy leveshez van vagy magyar főfogás, vagy olasz főfogás. 1290 Ft/menü. És ingyen házhozsszállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!