Rontottál már el annyira főtt ételt/sütit, hogy ehetetlen lett?
A legelső rakott krumplim (még egy jó 5-6 hete)
Túl sok lé volt rajta, leöntöttem a nagy részét, erre a végére meg kiszáradt 😆
Megettük, ízre jó volt, de így utólag belátom hogy ha rajtahagyom a levet, és kicsit tovább sütöm, utána állni hagyom pár órát, akkor a krumpli felszívta volna magába később, és nem szárad úgy ki, hanem nedves marad
Recept nélkül nekiálltam pitát sütni, sűrű nyers maradt a közepe, nem kelt fel szépen, de ha tovább sütöm, odaégett volna, kidobtam.
Találtam egy blogos receptet a neten, "világ legfinomabb padlizsán raguja, szó szerint követtem a receptet, ehetetlen lett.
Másik blogos recept szerint az apuka összedobott a hűtőből valami csoda finom cukkinis tésztát, ott is követtem az utasításokat, ehetetlen lett, kuka.
A spárban vett fagyasztott zöldborsó, mire elkészült a kaja, kiderült hogy romlott volt, pedig aznap vettem, ment a kukába.
Sóskaramellás torta száraz tortalapból, leöntöttem sóskaramellával, és ez volt a torta... Borzasztó lett
Párom random elkezdett valamit főzni a hűtőből, valami egytálételt, magyarosnak indult, aztán tett bele indiai fűszereket, kicsi szójaszószt, kicsi ezt-azt, olyan mindenízű lett mint a Harry Potterben a drazsé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!