Rontottál már el annyira főtt ételt/sütit, hogy ehetetlen lett?
Figyelt kérdés
Mi lett volna? Hogy ment tönkre?2021. ápr. 27. 17:33
11/26 anonim válasza:
Tul sok chilit tettem a paradicsomszoszos tesztaba, ehetetlen lett
12/26 anonim válasza:
Rizst égettem úgy oda, hogy kisikálni sem tudtam az edényt, a páromnak kellett megcsinálnia. A gyermekkori szomszédunk meg elfelejtette, hogy odatette a zöldbablevest főni és lefeküdt aludni, anyukám vette észre, hogy ég a függöny a konyhában, mert az összes lé elfőtt a levesből és kigyulladtak a zöldségek.
13/26 anonim válasza:
Minden főzés alkalmával, mivel a sót sosem találom el. Mindig sótlan a kaja, de egyszer előfordult a fordítottja is. Bablevest csináltam, és túltoltam. Kegyetlen sós lett. Kb sóbányát nyithattam volna a gyomromban
14/26 anonim válasza:
- Tejszínes-ananászos-kukoricás csirke: Ehetetlenül édes lett, én hülye meg jól rásóztam. Azóta is okádhatnékom van ha belegondolok, pedig ennek már 10 éve.
- Bundás kenyér: Életemben először sütöttem, és én hülye rendesen bepaníroztam a liszt-tojás-morzsa hármasságával. Hát, érdekes volt...
Ezen felül égettem szenesre pörköltet, krumplit, húst, és még sok mást. De mára már nem jellemzőek ezek a hibák.
15/26 anonim válasza:
Bolognai. Tejföllel szoktam enni, de nem vettem észre, hogy natúr joghurtot vettem helyette és jól rákanalaztam
16/26 flora08 válasza:
A paprikás krumplit ehetetlenre sóztam, a rántott gombát meg minden lehetséges módon elrontottam: megszívta magát olajjal, aztán túl is sütöttem :D Egyszer egy adag muffint is kidobtam, gusztustalan állagú volt, de utána egy másik recept alapján sikerült. Legutóbb egy nagy adag tésztasalátát kellett kihajítanom, mert keserű volt benne a lilahagyma...azt nem kóstoltam meg külön, csak beletettem, sosem jártam így korábban.
17/26 anonim válasza:
Csirkemellnél több próbálkozást kellett tennem hogy ehető, élvezhető legyen annak állaga, addig csak kiszáradt, és nyers hús íze volt, a kutya ette meg, meg a macska, kárba nem ment csak mérgemben elment a kedvem attól hogy 1kg-t én egyek meg.
18/26 anonim válasza:
Általában ez történik ha valamit készíteni akarok
19/26 anonim válasza:
Mamam egyszer valami kekszszel probalkozott, de hihetetlen kemeny lett. Gondolta beaztatja a kutyanak es az megeszi. Ázott vagy 2 napot, de baromi kemeny maradt. De mama bizott a kutyaban. Gondolta leonti porkoltszaftal hogy csabitobb legyen. Vegul a kutya nezte nezte, lenyalogatta a porkoltszaftot, majd otthagyta 🤣🤣🤣 inkabb megette a szaraz tapot.
20/26 anonim válasza:
Borsófőzeléket rontottam el. Meg akartam kicsit sózni, de beleborult majdnem az egész teli sószórónyi só. Azért megpróbálkoztam vele, de pár kanálnál nem jutottam tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!