Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Édes csiga (nem az állat)...

Édes csiga (nem az állat) kelt tésztából, sütemény. Hogyan készíted?

Figyelt kérdés

Csak kelt tésztából lehet készíteni vagy sütőporral is?


Várom tapasztalataitokat! Köszi!


Jó, kipróbált receptek is jöhetnek!



2021. ápr. 26. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a legfinomabb kelttésztából - de lehet másféléből is csinálni, sőt, bolti levelestésztából is.


Tessék, itt egy SK-s recept - ezek általában beváltak nálunk.


[link]

2021. ápr. 26. 15:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

vagy ajánlom még ezt a túrós verziót - a túró a tésztában jó szaftosan tartja a sütit.


[link]

2021. ápr. 26. 15:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez verhetetlen:

[link]

2021. ápr. 26. 16:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
85%
3: ehhez kétség nem fér, de a kérdező pont nem élesztőset keres.....
2021. ápr. 26. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ez a favorit. Túrós, sütőporos tészta, jó puha, és tényleg hamar kész:


[link]

2021. ápr. 26. 17:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Mindkettő érdekelt, a kelt és a sütőporos változat is! :) Részemről mindegyikőtöknek ment a zöld!
2021. ápr. 27. 18:02

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!