Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen tésztából csinálják a...

Milyen tésztából csinálják a tortaszobrokat amiket faragni is lehet?

Figyelt kérdés
Anyák napjára virágcserép tortát szeretnék csinálni és a cseréphez kéne valami jó faragható tészta. Elméletileg egyensúlytésztából készítik, de amikor próbálkoztam vele, túl lágy lett..

2014. máj. 2. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Piskótabol szoktak , vagy puffasztott rizsbol- mondjuk a cserép formához faragni se kell, ha egy uj cserepben sutod ki....
2014. máj. 2. 16:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Láttammmár olyan megoldást, hogy piskótákat (köralakút) pakolnak,egymásra, és mielőtt felrakják, méretre vágják. Közé van csapva vmi puding, vagy lekvár, és egyben marad
2014. máj. 2. 16:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Süss egy kuglófot, abból már jobban tudsz cserépformát kihozni.
2014. máj. 2. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:

2. hozzászóló!

Igen, én is olyasmire gondoltam, csak kéne valami jó tömör piskóta, ami nem morzsolódik, nem túl lágy stb.

2014. máj. 2. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán találkoztam olyan piskótával, ami ne morzsolódott volna :/
2014. máj. 4. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!