Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan csináljak finom meleg...

Hogyan csináljak finom meleg szendvicset?

Figyelt kérdés
ti hogy szoktatok meleg szendvicset csinálni?
2014. ápr. 27. 09:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Most utoljára pont tegnap csináltam.

A megmaradt húsvéti sonkát ledaráltam tömlös tejszines sajttal kikevertem.apróra vágott medvehagymát kevertem bele ,borsoztam. ezt kentem a kenyére a tetjére füstölt sajtott reszeltem.

A másik nagy kedvenc a családban :mardéksült húsból a sült húst egész apróra össze darabolom ,kevés paradicsom pürével kikeverem só ,bors ,majd keverek bele pizza füszer keveréket.rákenem a kenyérre és mozzerella sajtot teszek a tetejére.

2014. ápr. 27. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
Én a májkrémes, paprikás, paradicsomos, esetleg hagymás szendvicset teszem egyszerűen a mikróba.
2014. ápr. 27. 09:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
En gombát párolom vajon, so, bors, szerecsendio bele, liszttel megszorom, tejjel felengedem es besűritem. Néha megy bele hagyma, fokhagyma is, petrezselyem, reszelt sajt.
2014. ápr. 27. 09:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:
Illetve meg ez is nagy siker nálunk: 2 szelet toast kenyér egyikét majonezzel, másikat mustárral megkenem, mindkettőre teszek egy-egy szelet sajtot. Az egyik szeletre uborka vagy hagyma kerül, arra sonka szelet es erre fordítom ra a masik szelet kenyeret a sajttal befele. Egy tojást felverek pici tejjel vagy tejföllel, mint a bundás kenyerhez es a szendvicset megmeritem, megforgatom benne. Érdemes elotte kicsit ossze nyomni a kenyereket. Olajban kisütöm.
2014. ápr. 27. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
Tejföl, májkrém, törtfokhagyma, aprított vöröshagyma, majoranna, só. Paradicsom/ketchup, kockázott szalonna/párizsi, szeletelt kolbász. Sütőben, szigorúan, közepes lángon, fentre téve, hogy ne kopjon szét az alsó fogsorod, mire végzel. Ivólé, film.
2014. ápr. 27. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
#2, te egy igazi eretnek vagy. :P
2014. ápr. 27. 10:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem az uborka mindenkor levet eresztett és keserűvé tette a művet.
2014. ápr. 27. 10:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon vékonyra kell szelni, vagy elore be kell sózni es ki csavarni, akkor nem lesz keserű
2014. ápr. 27. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:

A kenyeret megvajazom, teszek rá 1-2 szelete kolbászt, sajtszeletet, savanyú uborka szeletet, pár pötty piros aranyat dísznek, vagy 1-2 kocka szalonnát és ezt így megmelegítem.Nagyon finom.

Vagy van egy másik kedvencem:A kenyeret megkenem sajtkrémmel, gombát szeletetek rá,csurgatok rá egy kis ketchupot, reszelek rá sajtot, megszórom bazsalikommal és megmelegítem.Az íze pizzára emlékeztet.

2014. ápr. 27. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 A kérdező kommentje:
nyammi ezek nagyon finomnak tűnnek. Köszönök szépen minden választ!Igyekszem minden tanácsot kipróbálni
2014. ápr. 27. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!