Milyen salátákat szerettek enni, receptek?
Szeretnék fogyni és elkezdtem egészségesebben étkezni, ezzel együtt több zöldséget is fogyasztani. Szeretem a salátát, viszont szinte mindig ugyanazt szoktam enni, ami már picit unalmas. Általában a salátába teszek zöldségeket, sajtot, valami húsfélét és kerül rá valami öntet. Nem mindig kerül bele minden, de felsorolom miket szoktam használni: jégsaláta, lila káposzta, rukkola, vagy ezek helyett valami kész saláta mix, paradicsom, uborka, répa, kukorica, valamilyen sajt (pl. feta, mozzarella, brie, trappista), sült csirkemell vagy sonka, öntet (kész önteteket vagy fűszer keveréket szoktam használni a joghurtos/olajos öntetekhez, vagy balzsamecetkrémet). Szeretem, de tényleg mindig ugyanezt szoktam enni, max. egy-két hozzávaló hiányzik belőle a felsoroltak közül.
Tudtok ajánlani valami jó kis salátát, ami egy teljes étkezésként is megállja a helyét (tehát nem csak köret) és ti szívesen fogyasztjátok, szeretitek? Vagy esetleg kész/házilag elkészíthető önteteteket? (a halat nem szeretem, de ezt leszámítva talán jöhet minden)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!