Szerettek grillezni?
És ha igen, akkor miket szoktatok általában (milyen húsok, zöldségek stb)?
Gáz vagy hagyományos (faszenes) grillsütőtök van?
Melyik hónapban kezdtek el a szabadban grillezni (ha szoktatok)? Márciusban, vagy inkább májusban, júniusban?
Mi már a hétvégére grillezést tervezünk. :)
Alig várjuk minden tél végén, hogy újra kint lehessünk a kertben.
Lávaköves grillünk van. Imádjuk. :)
Tarját, csirkecombfilét, vagy mellfilét, grillkolbászkákat szoktunk leggyakrabban grillezni. Zöldségek közül cukkinit, padlizsánt, paprikát.
Szoktunk.Hagyományos faszenes van.Tarját,szalonnát,császárhúst,grill sajtot szoktunk rajta sütni.Mellé salátát,bagettet szoktam szervírozni
Ha már melegszik az idő akkor elkezdjük.Teszem azt áprilistól
Faszenes grillunk van. Imádjuk,mert ad egy kis füstös ízt pluszban az ételeknek.
Szoktam rajta kolbászt, tarjat,csirkemellet, combot, szárnyát, karajt, császár szalonnát, húsos házi szalonnát, virslit,van egy laposabb része a grillnek ami nem lyukacsos,ott hamburgerhúst, tortillat, lapcsankat, tojást.
Zöldségekből a hagymát, cukkinit, gombát, kápia paprikát
Én télen is rendszeresen szoktam. Steak, saslik, kolbász.
Saját készítésű 100L térfogatú grillem van, vastag vasból. Van benne hőmérő, levehető rács, nyárs tartó, nyitott és zárt állapotban is lehet sütni, alul állítható szellőző cső, kis kihajtható asztal hozzá, piszkavastartó, stb.
Fával fűtöm föl, a parázs hőjével sütök, néha ha nincs elég fám, akkor veszek faszenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!