Hogy csináljam a lepényt, hogy a közepe is átsüljön?
Figyelt kérdés
Liszt, tojás, víz, fűszer van benne, nagyon vékony, de még így sem sül át, a széle meg már kormosodik... serpenyőben kéne.2021. ápr. 19. 21:54
2/6 anonim válasza:
Vastag öntöttvas serpenyő kell, nem kell teljes lángon, hadd süljön át belül is.
4/6 anonim válasza:
Kis hőfokon, (gáz esetén lángelosztóval) félideig lefedve.
5/6 anonim válasza:
gázon? indukcióson? teflonedényben? avélsepenyőben? rozsdamentesben? öntöttvasban? vékony léngeloszlató? vastag vaslap? sütőbe dugod?
Írd már le normálisan a körülményeket!
6/6 anonim válasza:
Száraz serpenyőben süsd, öntöttvasban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!