Hortobagyi palacsintat edes vagy sos palacsintabol kell csinalni?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 10:22
1/7 anonim válasza:
Ugyanúgy készítsd, mint a rendes palacsintát, csak ne tegyél bele cukrot! Azaz, nem kell a palacsintának kifejezetten sósnak lennie, elég az a só bele, amit egyébként tennél.
3/7 anonim válasza:
Sós, mivel ugye darált húst teszel bele.
4/7 anonim válasza:
Én is úgy szoktam, mint az első, az édes palacsintához való tésztából kihagyom a cukrot.
Végülis sós, mert én az édesbe is teszek egy nagyon kevés sót (az ízharmónia miatt).
6/7 anonim válasza:
Eleve cukor nélkül csináld a palacsintát, és azzal töltöd meg amivel akarod. Tehát ne sósat, hanem cukortalan palacsintát csinálj.
7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek ❤️
2021. ápr. 18. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!