Ehetőnek tartjátok a krumpli héját?
Figyelt kérdés
Annyira sok olyan receptet látok amiben nem újkrumpli hanem rendes krumpli van sütve gerezdekben de héjastól. Annyira gusztusos a képen hogy nem igaz de mindig a végén meghámozom, nem visz rá a lélek, hogy a héját otthagyjam és megegyem. Valahogy nekem az él a tudatomban, hogy az nem ehető.2021. ápr. 15. 16:35
51/55 anonim válasza:
Jé, mennyi hozzászólás lett itt:)
49: nekem eszembe jutott még pár hámozandó gyümölcs: narancs, citrom, grapefruit, lime, kiwi, licsi, gránátalma, mangó, passiógyümölcs, dinnyefélék (bár ez utóbbiakat inkább kiesszük a héjukból) Meg gondolom ki is hagytam még párat.:)
52/55 anonim válasza:
51: na jó, mert azoknak a héja nem finom v. nem ehető! De nem azért hámozzuk meg őket, mert jujj-de-sok-csúnya permetlé van bennük... :))))
54/55 anonim válasza:
"azoknak a héja nem finom v. nem ehető"
Sosem hallottál még olyanról, hogy citrom vagy narancs héját belereszelik a süteménybe? Limonádéhoz is héjával főzik meg a citromot. Díszíteni is szoktak héjas szelettel. Tudnám még sorolni.
55/55 anonim válasza:
54: ez mellékes most! Mert nem nyersen, a gyümölccsel együtt fogyasztjuk.
A permetszertől rettegők meg hámozzanak mindent, különös tekintettel a málnára, ribizlire, áfonyára, stb .stb.... :-DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!