Ehetőnek tartjátok a krumpli héját?
Miért ne lehetne ehető...???? Még a görögdinnye héja is ehető (pl. savanyítva)....
Ha ellenérzésed van, vegyél először hártyavékony héjú, sárga krumplit, és azt süsd meg héjastul.
Ehető, csak szar. Azért kell jól megkefélni, hogy az összes föld meg mocsok lejöjjön róla.
Persze ha boltban veszed a krumplit akkor ez nem gond, azok olyanok, mint a babapopsi. :D
NÁlunk a boltban olyan, mintha a fertőtlenítőből jött volna ki. :)
Persze megmosom, de egy gramm szennyeződés sincs rajta.
Most gondolom jól lepontoztok, de én is úgy vagyok ezzel, mint a kérdező, hogy nem visz rá a lélek, hogy rajta hagyjam a héját.
Ilyen alapon akkor a gyökérzöldségek, sőt a karalábé héját sem kell leszedni?
Még a héjában sült (sütőben) krumpli héját sem tudom megenni.:)
Akkor régimódi vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!