Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez a babgulyas recept jo lehet?

Ez a babgulyas recept jo lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Tudnatok nekem segiteni? Soha nem csinaltam meg babgulyast viszont most talaltam egy szimpi receptet raneznetek nekem esetleg aki jartas a fozesben hogy mukodhet e ez a recept es tenyleg olyan jo ahogyan kinez?

Nem akarok rosszat csinalni ha mar neki allok :)

Itt a recept [link]



Koszonom szepen 😍❤️


2021. ápr. 15. 12:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a füstölt húst külön kellene megfözni mert a többi alapanyagnak kevesebb főzési idő kell.Aztán a levest a főzőlével fel tudod önteni.

Egyébbként én a babgulyásba nem teszek füstöltet.

2021. ápr. 15. 12:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Babgulyas - marhahussal keszul (talan azert gulyas a neve?)
2021. ápr. 15. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi marhahússal készül.

De füstölt nem kell bele (max egy kis szalonna).

És ha elkövetnéd azt a bocsánatos bűnt, hogy sertést főzöl bele, akkor sem ajánlom a tarját. Véleményem szerint lapockával, combbal jobb lenne.

Ha már paradicsom, akkor zöldpaprika is. Végül is nem ront rajta.

Számomra kimaradt a zeller.

Az összes leveszöldség tömege szerintem ne nagyon haladja meg a 35-40 dkg- ot 1kg húshoz. És bableveshez kis hasábokra (batonokra) vágjuk. A hagyma tömege is kb. érje el a min. a 30 dkg-ot.

A csipetkét én külön főzöm, nehogy ez miatt romoljon hamarabb az esetleges maradék.

Ö. köményt, és egy kevéske ö, fekete borsot is használok hozzá.

Nagyon jó rá az aprított petrezselyem.

Tejföl a tálalásnál? Nekem jöhetne.


Ha mégis "hibrid bablevest" főznél füstölt hússal, akkor valóban nem árt külön főzni.

Ez az én véleményem.

2021. ápr. 15. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mostanra már túl vagy a főzésen. Nekem az a tapasztalatom, hogy ahány ház, annyi babgulyás... én szoktam recepteket keresni a cookpad oldalán, Varga Gábor receptjei általában nagyon bejönnek, így szerintem nem lősz mellé vele. Ettől függetlenül én nem így csinálom a babgulyást, máshogyan tanultam édesanyámtól. De ez is finom lehet, én megkóstolnám.
2021. ápr. 17. 22:12
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!