Ez a babgulyas recept jo lehet?
Sziasztok
Tudnatok nekem segiteni? Soha nem csinaltam meg babgulyast viszont most talaltam egy szimpi receptet raneznetek nekem esetleg aki jartas a fozesben hogy mukodhet e ez a recept es tenyleg olyan jo ahogyan kinez?
Nem akarok rosszat csinalni ha mar neki allok :)
Itt a recept [link]
Koszonom szepen 😍❤️
Lehet a füstölt húst külön kellene megfözni mert a többi alapanyagnak kevesebb főzési idő kell.Aztán a levest a főzőlével fel tudod önteni.
Egyébbként én a babgulyásba nem teszek füstöltet.
Az igazi marhahússal készül.
De füstölt nem kell bele (max egy kis szalonna).
És ha elkövetnéd azt a bocsánatos bűnt, hogy sertést főzöl bele, akkor sem ajánlom a tarját. Véleményem szerint lapockával, combbal jobb lenne.
Ha már paradicsom, akkor zöldpaprika is. Végül is nem ront rajta.
Számomra kimaradt a zeller.
Az összes leveszöldség tömege szerintem ne nagyon haladja meg a 35-40 dkg- ot 1kg húshoz. És bableveshez kis hasábokra (batonokra) vágjuk. A hagyma tömege is kb. érje el a min. a 30 dkg-ot.
A csipetkét én külön főzöm, nehogy ez miatt romoljon hamarabb az esetleges maradék.
Ö. köményt, és egy kevéske ö, fekete borsot is használok hozzá.
Nagyon jó rá az aprított petrezselyem.
Tejföl a tálalásnál? Nekem jöhetne.
Ha mégis "hibrid bablevest" főznél füstölt hússal, akkor valóban nem árt külön főzni.
Ez az én véleményem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!