Olyan kekszbe,aminek nem szerepel a receptjében ha sütőport raksz milyen lesz?
Minek akarnál sütőport rakni bele, ha a recept szerint nem kell?
Nem véletlen nincs benne.
Ha mégis teszel bele, teljesen szétfolyik, ronda lesz, emellett föleg a sütőpor ízét lehet csak érezni rajta.
3-as: elég sok kekszreceptben VAN sütőpor és a "térfogatnövelés" csak annyit jelent, hogy a tészta magasabb, omlósabb lesz.
Ha ennyire nem vagy képben a sütéssel, kekszekkel meg térfogatnövelőkkel, akkor először olvass utána és ne írj butaságokat.
Kérdező: vannak kekszreceptek, amibe kell sütőpor meg vanna, amikbe nem, maguktól - az egyéb összetevök egymásragyakoroilt hatásától - lesz kellően laza a tészta. Ha ebbe még tennél sütőport, akkor szétfolyna, és ízre sem lenne jó!
Látom, NEM VAGY tisztában a sütéssel!
A térfogatnövelés meg a kelesztés két teljesen különbözö téma.
A sütőportól NEM megkel a keksz, hanem csak lazább lesz!
De ha ennyire nem tudod elképzelni, akkor nézz meg keksz-recepteket, majdnem mindegyikben VAN sütőpor!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!