Meg fog "dermedni" a malnas zselatin a tortan?
Figyelt kérdés
sziasztok. par hete csinaltam egy sajttortat, malnas zselatinnal a tetejen, akkor raktam a malnahoz 7g porzselatint, de nagyon gumis allagu lett, igy most kevesebbet tettem hozza. 200g malnahoz 4 g porzselatint. ez meg fog dermedni? mar 3 oraja a hutoben van, de meg mindig folyekony2021. márc. 30. 19:05
1/2 anonim válasza:
Én mindig lapzselatint használok, a ráírt arányban - mindig tökéletes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!