Miért nem eszem meg amit főzök?
Figyelt kérdés
Egy hónapja tanultam meg főzni, eddig kb semmit se tudtam megcsinálni. Meglepődtem magamon mert ügyes vagyok, eltalálom az ízeket. Magamnak veszem a kaját, én állítom össze mit akarok épp enni. Egy két receptnél totál be is vagyok zsongva
Viszont most is megmelegített húsgolyó itt van előttem és nem kell. Kolisként ilyen rejtett stresszem van, hogy vajon elég e a kajám egy napra (dolgozok suli mellett) erre alig akarom megenni...
Bezzeg bármilyen kifőzde kajáját megenném, csak nem a sajátom
Persze végül meg- meg eszegetem de szerintetek ez mitől van? Kicsit nevetségesnek hangzik ...
Megcsinálom, frissen szeretem, de máskor az istenért sincs kedvem megenni. Otthon ugye megvolt a kényelem, étel előttem..
2021. márc. 22. 12:55
11/12 anonim válasza:
Tanuld meg szeretni a másnapos ételt (semmi baja, csak sokan olyan családból jönnek, ahol a szülők sem szerették két napig enni ugyanazt, és “az már nem friss!” felkiáltással inkább kidobták, lefagyasztották, vagy valami más ételt kotyvasztottak belőle), vagy állj át kis adagok főzésére.
12/12 anonim válasza:
Szerintem is a kisebb adagok főzése lesz a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!