Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy ízesíted a fasírtot?

Hogy ízesíted a fasírtot?

Figyelt kérdés
Először fogok fasírtot csinálni most hétvégén, persze találtam recepteket, de kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra is, hogy kinek mi vált be. 1 kg darált sertéshusiból fogom csinálni. Illetve krumplipüré lesz mellé, abba ti tejet, vagy tejszínt szoktatok tenni? Köszi a válaszokat, bocsi a butácska kérdésért, most tanulok főzni :)
2021. márc. 19. 14:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk ez van a fasirtban:


1/2 kg darált sertéshús

1 kis fej hagyma (apróra vágva)

bors

pirospaprika

1 kenyércsücsök, vagy egy zsemle (száraz) tejben áztatva

1 tojás


Ezeket összekeverem, összegyúrom, fasirtot formázok belőlük, majd beforgatom zsemlemorzsába és olajban kisütöm. Kész. Anyukám is így csinálta, tőle van a recept.

2021. márc. 19. 17:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!