A csirkemellet főzés közben hogyan lehet ízesíteni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 21:22
1/8 anonim válasza:
Csirke fuszwrsoval ha erre gondoltál
2/8 anonim válasza:
Főzés közben?
Attól függ, hogy milyen ételt akarsz belőle készíteni és a receptjének megfelelő fűszerekkel.
3/8 anonim válasza:
A levet, amiben fő megfűszerezed.
4/8 anonim válasza:
Inkább írd le, hogy mit szeretnél főzni, akkor tudunk segíteni!
5/8 Tabbouleh válasza:
Én curryvel és fokhagyma granulátummal szoktam. Pacek egy kaja👌🏽
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha a levét amiben fő megfűszerezem nem érződik az íze. Hogyan lehetne úgy ízesíteni, hogy legyen valami íze?
2020. júl. 1. 06:37
7/8 anonim válasza:
- Sütés/főzés előtt pácolod, és akkor magába szívja a pácban levő összetevők ízét
- Vagy először megfőzöd/sütöd és utána bármilyen fűszerrel megszórod, bekened, az ott marad rajta
8/8 anonim válasza:
1es vagyok! Ne haragudj 4es,en biztos nem irtam azt a kotekedo megjegyzest!! Valaki mas volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!