Disznópörköltet mivel fűszerezitek, ízesítitek?
Figyelt kérdés
2020. júl. 12. 09:38
1/12 anonim válasza:
A vöröshagyma, paprika, paradicsom, só, bors, fűszerpaprika, esetleg fokhagyma és fehér bor.
2/12 anonim válasza:
Pirospaprika, só, zöldpaprika, paradicsom.
3/12 anonim válasza:
Amit írtak is meg teszek bele kis rozmaringot is.
4/12 anonim válasza:
Jó minőségű piros paprika (függően attól, hogy gyerekek is eszik-e csemege v. csípős) nem bolti! hanem házi. Só, én szoktam pici vegetát is beletenni. Először pörkölöm a húst, és nem főzöm..Én sok vöröshagymát használok, és a pörkölés után teszem rá a pirospaprikát. Rá vágok paradicsomot, paprikát, és lassú tűzön főzöm, saját levébe, ha túl sürű alig pár kanál vizet kap.
Jah, és kizárólag házi zsírral. Teljesen más íze lesz, ha olajjal készítik.
5/12 anonim válasza:
4+ Marhapörköltnél, vagy csülök vagy körömpörkölt esetében minőségi vörösbort használok hozzá.
6/12 anonim válasza:
Voroshagyma, fokhagyma, paprika/paradicsom ... so, bors, komenymag, majoranna, pirospaprika (fustolt szalonna es persze a hus).
7/12 anonim válasza:
Sertesporkoltbe ha mar minden keppen alkoholos italt akar onteni valaki akkor jo tudni, hogy bor egyaltalan nem illik bele ... max a sort viseli el.
8/12 anonim válasza:
Aki itt mindenkit lepontozott, az leírná, hogy ő mivel fűszerez? Már nagyon kíváncsi vagyok rá.
(én még nem írtam, nem is fogom, mert minek?)
9/12 mustafa33 válasza:
Lehet, hogy magát a disznópörköltöt pontozta le, mert ő maga maximum csak fűszertelen párolt lebőrözött csirkemelfilét haajlandó megenni?
10/12 mustafa33 válasza:
Hagyma, pirospaprika, bors, só, majoranna, mustár, száraz fehérbor.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!