A kakukkfüvet milyen ételek ízesítésére a legjobb használni? Elsősorban húsételekre gondolok.
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 15:10
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Gombás ételekhez nagyon illik.
Pl. a zürichi apróhús.
borjúhús, tejszínes-fehérboros-kakukffüves gombás mártással.
3/5 anonim válasza:
Én csirkecombra is ráteszem, paradicsomkarikákkal, mozzarellával. De pl. finom héjában sült burgonyára is.
4/5 anonim válasza:
Én nagyon szeretem bolognai spagettihez.
5/5 anonim válasza:
Kacsasult, sultcsirke, milanoi, (csevabcsicsa) es a savanyukaposztas dolgokban is szeretem.
De csak a kakukkfu tea is jo kohoges ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!