Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen arányban készítsem a...

Milyen arányban készítsem a ganache krémet burkolásként?

Figyelt kérdés

Étcsoki ganache-al szeretném burkolni a tortát fondant alá.

1:1 vagy 2:1 arányban az étcsoki javára? melyik ad jobb tartást?


2021. márc. 16. 11:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Bevonáshoz:


250 ml tejszín

500 gramm étcsokoládé

2 evőkanál vaj

[link]

2021. márc. 16. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, ezt már megtaláltam. Viszont valahol az 1:1 arányt is írják és ezért kérdezem, hogy melyik arány a jobb, de köszönöm :)
2021. márc. 16. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
burkoláshoz tuti kell a keményebb állag - az 1:1-ből szerintem finom krémes, tortakrém, töltelék, stb. lesz.
2021. márc. 16. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. akkor a 2:1-hez lesz. :)
2021. márc. 16. 13:10

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!