Milyen arányban készítsem a ganache krémet burkolásként?
Figyelt kérdés
Étcsoki ganache-al szeretném burkolni a tortát fondant alá.
1:1 vagy 2:1 arányban az étcsoki javára? melyik ad jobb tartást?
2021. márc. 16. 11:50
1/4 anonim 



válasza:





2/4 A kérdező kommentje:
igen, ezt már megtaláltam. Viszont valahol az 1:1 arányt is írják és ezért kérdezem, hogy melyik arány a jobb, de köszönöm :)
2021. márc. 16. 12:20
3/4 anonim 



válasza:





burkoláshoz tuti kell a keményebb állag - az 1:1-ből szerintem finom krémes, tortakrém, töltelék, stb. lesz.
4/4 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm. akkor a 2:1-hez lesz. :)
2021. márc. 16. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!