Ganache készíthető növényi tejszínnel?
Figyelt kérdés
Ismerősöm tejérzékeny, neki csinálnék tortát. A nagyon magas kakaótartalmú csokit eheti, de tejszínt nem. Én eddig csak sima tejszínt használtam, nem tudom a növényi hogy viselkedik. Egyáltalán mit lehet használni? Ezeket a cukrászhabokat?2020. aug. 5. 09:50
1/3 anonim válasza:
A ganache csak állati eredetű tejszínből (30%) nevezhető ganachenak. Viszont cukrászhabbal pótolhatod a tejszínt, úgy is lehet finom. Ebből nagyon kemény habot lehet felverni, töltésre biztosan jó, bevonáskor nem tudom hogy fog viselkednim
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is a bevonástól félek. Lehet inkább kitalálok mást, vagy csinálok egy próbát.
2020. aug. 5. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!