Meddig áll el a székelykáposzta?
Még kedden vagy szerdán csináltam székelykáposztát. Azóta a hűtőben van, meg nincs egy hetes sem. Pörköltalappal csináltam és nem raktam bele se tejfölt, se rántást, se habarást. Elég savanyú a káposzta, ami benne van, nem nyomkodtam ki, nagyon sok levet nem is csináltam bele.
Ma felforraltam kb 5 percig, illatán nem érzek semmi furcsát. Szóval a kérdés adott, hogy meg szabad-e még enni?
Mikor látszik rajta/hogy néz ki, ha már biztosan nem kéne megenni?
Szagos lesz szóval olyan kesere szaga van és amikor megkóstolod savanyú az íze de olyan poshadt savanyú és felhabzik a forrás után.
Majdnem egy hetes a kaja,én már nem enném meg mert félnék hogy valami bajt okoz hiába érzed esetleg hogy jó.Attól hasmenés és egyéb tünetek lehetnek utána.Ne edd meg szerintnem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!