Hogy készítitek a lángost hogy finom PUHA legyen ?
Figyelt kérdés
Mi ennek a titka ?2021. márc. 15. 12:40
2/4 anonim válasza:
Főtt burgonyát teszek bele és nem húzom ki nagyon vékonyra sütés előtt.
3/4 anonim válasza:
Először megmikrózom a tejet hogy langyos legyen.Ezután mehet bele a cukor és az élesztő hogy felfusson. Közben egy tálba mehet a leszitált liszt, só és az élesztős tej és langyos víz. Duplájára kelesztem.Ezután olajat öntök egy edénybe, leszedek a tésztából széthúzgálom és kisütöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!