Ajánlanátok olyan tapadás mentes edényt,ami
tartós,ellenáll a sérüléseknek és nem teflon? (
kenyeret sütnék benne)
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 08:55
1/8 anonim válasza:
Szerintem rossz nyomon jársz, kenyérsütéshez egy hőt jól tartó masszív edény kell. Öntöttvas. Én is olyat használok, fedővel, az alját kilisztezve, mindig jó benne a kenyér.
2021. márc. 11. 09:05
Hasznos számodra ez a válasz?
2/8 A kérdező kommentje:
A kovászos kenyeret este dagasztom be és a sütőben keleszteném,beállítva a reggeli sütést. Ma volt egy próba jénaiban,jó is lett,de még a sütőpapír is annyira ráragadt,hogy alig tudtam leszedni,mivel ugye ott kelt meg. Ezért gondoltam tapadás mentes tepsire.
2021. márc. 11. 09:21
3/8 anonim válasza:
Vastagon zsírozott/lisztezett tál a megoldás.
A sütőpapír nekem is mindig ráragad.
2021. márc. 11. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?
4/8 anonim válasza:
Sütőpapír nem jó. Kilisztezett öntöttvas edény nekem bevált.
2021. márc. 11. 10:11
Hasznos számodra ez a válasz?
5/8 anonim válasza:
Sütőpapír és sütőpapír között óriási különbség van.
Sokadik próbálkozásra az Aldiban veszem már egy ideje, sosem ragad rá a kenyérre, és jénaiban sütöm, azt hiszem kacsasütő jénainak hívják, ovális, és kb. 75 dkg-s kenyér fér bele, van fedele, azért praktikus.
2021. márc. 11. 10:23
Hasznos számodra ez a válasz?
6/8 anonim válasza:
#5: csatlakozom hozzád! Az Aldi szilikonos sütőpapír kiváló minőség!
Sajnos rengeteg sz.r minőségű sütőpapírt árulnak a legtöbb boltban, gyakorlatilag zsírpapír, vagy skiccpausz minőség. Alkalmatlanok a sütésre, ragadnak...
2021. márc. 11. 10:38
Hasznos számodra ez a válasz?
7/8 anonim válasza:
Mert semmit se tudtok használni. A fehér sütőpapír önmagában nem oké, ki kell vajazni, vagy olajozni, zsírozni. A barna szilikonost nem kell, de tapogassátok meg, nem egyforma a két oldala, a simábbik (tükrösebbik) legyen a tészta felől.
2021. márc. 11. 10:52
Hasznos számodra ez a válasz?
8/8 anonim válasza:
7: már minek kéne egy szilikonos sütőpapírt zsírozni....???
Most azt akarod mondani, hogy neked higgyek, és ne a saját szememnek/tapasztalatomnak??? :-DDDD Kb. két évtizede sütöm így a kenyeret, FEHÉR sütőpapírral... És sohasem ragad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!