Milyen TERMÉSZETES edényben nem tapad le az étel?
Figyelt kérdés
2021. febr. 1. 20:19
1/10 anonim válasza:
Például az öntöttvas edényeken a ráégetett olajtól kialakul egy vékony tapadásmentes réteg.
3/10 anonim válasza:
öntöttvas, bevont öntöttvas (nem tudom hogy van magyarul, enamelled cast iron angolul) mázas kerámia
4/10 anonim válasza:
Tefal. Ter. Természetes őserdei anyag
5/10 anonim válasza:
Állítólag a gyöngykagyló belsejében sem tapad le, de csak hidegen lehet főzni benne mert különben tönkremegy.
6/10 anonim válasza:
Érdeklődj a közeli kertészetekben, hátha árulnak edénybokrot.
7/10 anonim válasza:
Véredényben. (Ha mégis akkor nagy a baj!)
9/10 anonim válasza:
8: hol fordul elő a természetben mázas kerámia, vagy üveg...???
(viccvót, csak karikírozni szerettem volna a kérdést...)
10/10 anonim válasza:
#9 Üveg például homokos területen, villámcsapás következtében keletkezhet (persze nyilván nem olyan, mint az ablaküveg vagy a jénai edény).
Amúgy én a rozsdamentes acélt mondanám, feltéve, hogy a kérdezőnek az természetesnek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!