Van valami különbség a között hogy hidegen eszem meg az ételt vagy melegen? - a kulináris élmények különbségétől eltekintve természetesen.
Az én testemnek mindegy, igen. Rengetegszer kihagyom a melegítést, ha olyan az étel, hogy nem rontja az élvezetét :)
Egy jó zsíros levest most már fel kell melegítenem, mert többnyire kókuszzsírral készítem s az hidegen szilárd, a meleg, lágy zsír egészen más, jobban keveredik, szebb, jobban csúszik :) De a levest amúgyis sokszor jobban szeretem melegen... De ez változó...
Bajom nem lesz tőle, ha hidegen eszem. De bizonyára van, akinek igen. Nem tudom, miért.
hát jónéhány kaján kicsapódik a zsír hidegen, és úgy nem annyira tuti megenni
bár ízlése válogatja
Ez csak szokás kérdése: mert ugye akinek a hideg ételtöl "megfájdul a hasa", az a zsíroskenyeret, sajtot,szendvicseket hidegen eszi és nincs töle baja, pedig ugyanúgy hideg zsír van benne.
Annak, hogy egy ételt hidegen vagy melegen szokás enni, csak kulináris jelentösége van.
Én sok kaját csak hidegen vagyok hajlandó megenni. Úgy esik jól.
Töltött káposzta, tojásleves, zöldbabfőzelék ...például ezeket csak hidegen eszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!