Mi a különbség az étkezési só a vákuum finom só, a jódozott finom só és a tengeri só között?
- az étkezési só általában nagyobb szemcsés, nehezebb szórni, inkább főzéshez való mert ott elolvad.
- vákuum finom só aprított szemcséjű, nem tartalmaz feketés szemcséket
- jódozott finom só aprított szemcséjű csak tartalmaz jódot is, ami azért kell mert Magyarország vizeiben kevés a jód, és a jód az alapfeltétele gyermekkorban az agy megfelelő fejlődésének, később pedig (csak)a pajzsmirigy működésének.
sajnos szegényebb környezetben kevesen alkalmazzák, az ő gyerekeik nem rendelkeznek magas IQ-val.
- a tengeri só nem bányászott sót jelent, drágábban el lehet adni mert a tengerről hozzák.
vásárlóik elfelejtik azt a geológiai tényt, hogy a bányászott só is a tengerből származik, tehát összetétele ugyan az mint a tengerinek.
de hát drágábbért el lehet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!