Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit csináljak, hogy friss...

Mit csináljak, hogy friss maradjon?

Figyelt kérdés
Holnap délelőtt magos zsemlét készítek (tk lisztből amúgy), és szeretném ha friss, ropogós, puha lenne péntek reggelre. Mit csináljak akkor vele? Vagy inkább süssem meg délután, és akkor gondolom nem lesz száraz reggelre.
2010. aug. 18. 17:10
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2-3 napos zsömlét úgy újitom fel, hogy beteszem a meleg szendvics sütőbe, és alsó-felső sütésre állitom. rövid időn belül friss ropogós.De ugyanígy a rendes sütőben is működik.
2010. aug. 18. 17:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
köszii:):)járt a zöldkéz
2010. aug. 18. 17:54

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!