Hogyan érdemes a kenyeret tárolni, hogy minél tovább friss maradjon?
Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 21:50
1/10 anonim válasza:
Rakd be a fagyasztóba zacskóban és ha enni akarsz akkor kivelszel annyit amennyit megszel és mikróban kiengeded.
Mi igy szoktuk:D
3/10 anonim válasza:
Mi is a fagyasztóba szoktunk tenni kenyeret és max 2 napig van bennt,és nem lesz vizes mikor felenged..,ez a legjobb módszer,olyan mintha akkor vetted volna,mikor kiveszed a fagyasztóból és felengeded;)
4/10 anonim válasza:
Igazából kenyeret naponta kellene venni, és akkor biztosan friss. Csak az utóbbi időben elkényelmesedtünk (mi is a mélyhűtőben tartjuk), tisztelet a kivételnek.
5/10 anonim válasza:
van arra külön doboz amibe berakod és olyan friss marad nem tudom mi a szakszó rá :D
6/10 anonim válasza:
Lehet fagyasztani, nekem mindig van a ládában.H a hirtelen kell, mert váratlan vendég jön, előveszem és SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN hagyom kiengedni. Elrakás előtt általában felszeleteljük. Nem kell mikrózni, olyan hamar kienged, és olyan mint az új.Igy szoktam a beiglit is.MÉG HÚSVÉTKOR IS VAN.
7/10 anonim válasza:
És a beiglinél a töltelék nem lesz trutymákos?Mert mi is fagyasztjuk a kenyeret de beiglit még nem próbáltunk..
8/10 anonim válasza:
Nem lesz. Az a lényeg, hogy szobahőmérsékleten,lassan eresszen ki. A beigli lassabban teszi, mint a kenyér,de mondom a karácsonyi beigli Husvétkor is "új".
9/10 anonim válasza:
Köszi,ezt akk majd kifogjuk próbálni=)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem is gondoltam, hogy ennyien fagyasztotok :)
2010. jún. 26. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!