Mibe tegyem a kenyeret, hogy friss maradjon?
A tescosat tökmindegy, az 4 óra múlva ehetetlen.
A rendes kenyeret (én lipótit veszek, vagy magam sütök)
kenyérkendőben és fadobozban tartom.akkor be se pállik,de nem is szárad ki.
Fagyasztóba. Komolyan.
Onnan úgy veszed ki, ahogy betetted.
Persze úgy érdemes berakni, hogy előtte felszeleteled, aztán csak a szükséges mennyiségű szeletet veszed ki. Kb. 5 perc alatt olvad ki, de ha meggrillezed egy kicsit, akkor hamarabb, és még ropogós is lesz :)
Nekem egy-két napig sima szatyorban, papír nélkül, friss marad.
Egyébként én is fagyóban tartom. Mindig csak annyit veszek ki amennyi kell. Neilonzacskóban hagyom kiolvadni. Mintha frissen vettem volna. Ha mikróban olvasztja az ember, vagy más hasonló módon, akkor igaz, hogy jó ropogós lesz, de percek múlva ehetetlenül kemény a héja.
Nylonban meggumisodik már fél nap alatt. A konyharuhát majd kipróbálom. Reggel nem mindig van idő lemenni és az előző napi elég kemény, vagy gumis már akkorra.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!