Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » VOLT póló kimosása: Gondolom...

VOLT póló kimosása: Gondolom egy idő után a sok mosástól elkezd majd kopni a felirat, de azért azt szeretném, ha a lehető legjobb állapotba maradjon. Mosásával kapcsolatos tanácsokat kérek olyanoktól akik vettek már máskor is ilyen pólót (? )

Figyelt kérdés

Illetve pólótulajdonosok, mennyi idő után kopott le a felirat, vagy nem is fog ha ésszel csinálom a mosását ?

Mert láttam olyan tavalyi pólót, hogy a színét elvesztette és a felirat olyan szinten lekopott, hogy olvashatatlan.

2011. júl. 3. 16:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Kifordítva mosd, és ritkán hordd, úgy hosszú lesz az élettartama.
2011. júl. 3. 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom minél hosszabb ideig megőrizni a pólóim mintáját/feliratát, hogy nem gépben mosom ki, hanem engedek egy vödörbe kézmeleg vizet, bele öblítő, bele a kifordított póló. Abba hagyom ázni pár órát, vagy egy estét és utána be a gépbe és kicentrizem. Persze ez csak akkor működik, ha nem koszos. Mert ha valami miatt koszos lesz, akkor természetesen gépbe mosom ki. De így, hogy nem 40-60 fokos vízben a többi ruhával gyűrődik, így sokáig újnak tűnnek a pólóim.
2011. júl. 3. 17:13
 3/4 anonim válasza:
58%
szerintem nyugodtan mosd ki és ha lekopna akkor rajzold vissza xĐ de amúgy meg sztem kifordítva mosd ki ;)
2011. júl. 3. 20:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Kimoshatod, kifordítva 40 fokon, mosózsákban, kímélő (rövid) programon. Én a köves-flitteres ruháimat is gépben mosom, és semmi bajuk.
2011. júl. 4. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!