Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan tároljam a sárgarépát,...

Hogyan tároljam a sárgarépát, hogy sokáig friss maradjon?

Figyelt kérdés
Pici babának szeretném adni, és szeretném ha frissen tudnám készíteni.
2009. máj. 10. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hűtőben... vagy ha nagyon frisset akarsz akkor a földben :)
2009. máj. 10. 21:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én a pincében homokban tárolom és nagyon sokáig eláll.

Zöldséget, káposztát, tormát is.

2009. máj. 10. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Egy jó tanács: ha piacon veszed, akkor kérdezd meg a kofát/eladót, hogy kezelt-e a zöldség valamilyen kemikáliával, mert pici babának viszed. Nem fognak becsapni. Legfeljebb azt mondják, hááát aranyom, permetezett, nem bio.

Tárolni a fent leírtakon kívül még úgy is lehet, hogy konyhakészre pucolod, majd vagy vákuumos dobozban a hűtőben tárolod, vagy végső esetben. kis mennyiségekben lefagyasztod.

Üdv!

2009. máj. 11. 08:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
én egy vödörbe homokba teszem, úgy hogy a zöldje látszik csak ki a momokból, így teszem a gyökérrel is, és mindig van friss zöldségzöldem is, mert ha vágok belőle, az újra nő. nem szoktam pincében, vagy kamrában tárolni, a konyhában van. :)
2009. máj. 11. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!