Hogy maradjon friss a sós rúd vasárnapig, ha ma van időm megsütni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 05:48
1/3 anonim válasza:
Hát annak a kiszáradáson kívül nem igen lesz más baja szoval tedd bele egy zacskóba aztán légmentesen csavard el majd tedd bele egy ilyen műanyag ételhobóra azt is zárd be rendesen finom puha marad:)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, így fogom csinálni!
2009. ápr. 23. 07:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!