Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy maradjon friss a sós rúd...

Hogy maradjon friss a sós rúd vasárnapig, ha ma van időm megsütni?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 05:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát annak a kiszáradáson kívül nem igen lesz más baja szoval tedd bele egy zacskóba aztán légmentesen csavard el majd tedd bele egy ilyen műanyag ételhobóra azt is zárd be rendesen finom puha marad:)
2009. ápr. 23. 07:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, így fogom csinálni!
2009. ápr. 23. 07:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Fagyaszthatod is.
2009. szept. 14. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!