Milyen olajat használjak napraforgó olaj helyett?
Figyelt kérdés
Dió- vagy lenmagolaj finom?2021. márc. 9. 13:12
11/12 anonim válasza:
Sütéshez én sertészsírt szoktam használni és főzéshez is
Salátához olivaolajat és pácoláshoz is
Napraforgótól fájni szokott a gyomrom
12/12 anonim válasza:
nyersen jó mind, amit írtál de én pl a tökmagolaj ízét jobban szeretem
viszont főzésre egyik se jó. fel sem melegszik, elvesznek belőlük a tápanyagok és finom se lesz az étel. ezért szoktak semleges ízű olajat használni. ilyen a kifejezetten sütésre való olivaolaj, a repceolaj és a kókuszolaj. no meg a sertészsír
nyersen még a mákolajat ajánlom, én azt is nagyon szeretem - de főzni azt sem szabad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!