Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen olajat használjak...

Milyen olajat használjak napraforgó olaj helyett?

Figyelt kérdés
Dió- vagy lenmagolaj finom?
2021. márc. 9. 13:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sütéshez én sertészsírt szoktam használni és főzéshez is

Salátához olivaolajat és pácoláshoz is

Napraforgótól fájni szokott a gyomrom

2021. márc. 10. 09:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:

nyersen jó mind, amit írtál de én pl a tökmagolaj ízét jobban szeretem

viszont főzésre egyik se jó. fel sem melegszik, elvesznek belőlük a tápanyagok és finom se lesz az étel. ezért szoktak semleges ízű olajat használni. ilyen a kifejezetten sütésre való olivaolaj, a repceolaj és a kókuszolaj. no meg a sertészsír

nyersen még a mákolajat ajánlom, én azt is nagyon szeretem - de főzni azt sem szabad

2021. márc. 10. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!