Pattanásokat szeretnék teafaolajjal kezelni. Többen mondták, hogy higitatlanul használják, de nekem ég tőle a bőröm. Napraforgóolajjal lehet higítani?
Rendben, köszi szépen!
Pár hete kérdeztem itt, csak egy másik kategóriában már hogy mivel higítsam, és nem túl kedves stilusban kb nekemestek, hogy minek, semmi bajom nem lesz a higitatlantól. Hát én lemostam már, de azóta se jó.... az arckrémnél az egész tégelybe tesztek, hogy szét tudjon oszlani?
Sok a habzó szájú okos itt, és tudod, mindig a buták a magabiztosak. Mindig nézz utána az infóknak google-ön keresztül is, az a biztos.
Én úgy csináltam, hogy egy külön kis kupába kevertem ki valamennyit az arckrémből plusz teafaolajból, hogy ha már nem kell, akkor ne csesszem el rá az egész arckrémet. És persze, keverd jól el. A legjobb olyan krém, amiben nincs semmi extra cucc (főleg parfüm meg ilyesmi ne), mindig nézd meg INCI-t. Én kevertem már körömvirágkrémhez is, az is jó.
3as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!