Hogyan tudnám megtisztítani a serpenyőm alját és oldalát a fekete szennyeződésektől?
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 19:56
1/5 anonim válasza:
Leáztatod erösen lúgos szerbe (zsíroldó) pár órára, utána le tudod róla mosni, ha marad rajta, akkor megismétled.
És ezután minden egyes használat után azonnal takarítsd le, akkor nem lesz ilyen.
2/5 anonim válasza:
Minden attol fugg, hogy milyen az a serpenyo. Ha teflonos, akkor kitarto mososzeres aztatassal, forro vizben. Ha sima vas, akkor johet a femforgacs dorzsszivacs, aztan lehet nekiesni sikalni.
3/5 anonim válasza:
Kívül van vagy belül? Ha kívül az engem nem nagyon izgat, ami lejön dörzsivel az lejön, ami nem az nem. A belsejét leírták.
4/5 anonim válasza:
Sokáig nem foglalkoztam vele, max ami lejött dörzsivel, azt hittem ez így marad. Aztán lett mosogatógépünk, és lehozta kb. 10. alkalomra a több éves fekete foltokat. Jól meglepődtem. Szóval nem lehetetlen leszedni. Extra forró víz, és ezek szerint rengeteg áztatás.
5/5 anonim válasza:
eddig kellett volna a külsejét is mosni, nem most próbálni levakarni az ezerszer ráégett sz-art
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!