Sóska vagy spenót? Máshogy készíted a kettőt?
Figyelt kérdés
Főzelékre/mártásra gondolok. Máshogy készíted a spenótot, mint a sóskát?
Az is érdekel, hogy főzekéknek vagy mártásnak nevezitek?
2021. febr. 22. 07:54
11/14 anonim válasza:
Aki vetni akar sóskát, olyan helyre vesse, ahol háborítatlan marad, ugyanis évelő. Ha télen kicsit feljebb megy a hőmérséklet, hozza a friss leveleket :) Ugyanez igaz a mángoldra is, egész télen szedhető. Aki a spenót édestestvére, ízre, beltartalomra ugyanaz, mint a spenót, csak jóval nagyobb a levele, és vastagabb a levélnyele.
12/14 anonim válasza:
Kérdező, Aldiban láttam mélyhűtött sóskát kb. 2 hete.
(Én nem vettem, a férjem szokott vetni 3 sort, azzal elvagyunk egész nyáron, teszek a fagyóba is, ellátom anyukámat is.)
Amúgy én is úgy készítem el, ahogy 1-es hozzászóló írta, a spenótot főzeléknek, a sóskát mártásnak.
13/14 anonim válasza:
Lidl-ben hivatalosan mindig van a spenót mellett( utóbbi időben), de az a tapasztalatom, hogy általában hiánycikk.
14/14 anonim válasza:
Én a sóskát levesnek is szoktam készíteni. Hasonlóan, mint a sóskamártást, csak jobban felhígítom. Levesbetétnek főtt tojás van hozzá, négybe vágva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!