Hallottam valami olyasmi receptet, hogy a friss spenótleveleket egyesével palacsintatésztába mártják, kb 5 darabot összefognak, és morzsába forgatva, olajban kisütik. Pontosan hogyan kell készíteni, milyen fűszerek kellenek bele?
Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 17:01
1/1 anonim válasza:
Spenóthoz leginkább az őrölt bors és a fokhagyma illik, amit a palacsintatésztába tennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!